Telemetri - kart · info · telemetri · vær · rådata · status · beacons · meldinger · nyheter · søk · i bevegelse · brukerkontoen min
Det går an å søke med jokertegn (*?) bak et prefiks. Eksempel: VK*
Telemetri fra W1ARN-1 - info
Kommentar: WX3in1Plus2.0 !TNWX U=15.7V,T=12.5C/54.5F
Sted: 36°28.04' N 86°28.57' W - lokator EM66SL22UD - vis på kart
9.2 km nord peiling 343° fra Gallatin, Sumner County, Tennessee, United States [?]
13.2 km syd peiling 164° fra Portland, Sumner County, Tennessee, United States
43.4 km nordøst peiling 39° fra Nashville, Davidson County, Tennessee, United States
79.2 km øst peiling 95° fra Clarksville, Montgomery County, Tennessee, United States
Siste posisjon: 2024-03-04 01:29:47 UTC (3m siden)
2024-03-03 19:29:47 CST lokaltid i/på Gallatin, United States [?]
Siste telemetri: 2022-07-12 11:10:23 UTC (600d 14h22m siden)
2022-07-12 06:10:23 CDT lokaltid i/på Gallatin, United States [?]
Verdier: Channel 1: 186 (TLM: 186 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 65 (TLM: 65 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 3 (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 61 (TLM: 61 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 186 (TLM: 186 EQN: 0,1,0)
Bit-tilstander:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denne siden viser telemetridata samlet inn og sendt av APRS-stasjoner. Telemetri inneholder målinger av variabler som f. eks. temperatur og spenning, og tilstander til brytere, releer og andre variabler som bare har to tilstander (av/på, åpen/lukket, sann/usann).
User guide · FAQ · Blogg · Diskusjonsforum · Om å lenke til aprs.fi · AIS-nettsteder · Tjenestestatus · Databasestatistikk · Annonsere på aprs.fi · Tekniske opplysninger · API · Endringslogg · Planlagte endringer · Heder og ære · Tjenestevilkår · iPhone/iPad APRS