Telemetri - kart · info · telemetri · vær · rådata · status · beacons · meldinger · nyheter · søk · i bevegelse · brukerkontoen min
Det går an å søke med jokertegn (*?) bak et prefiks. Eksempel: VK*
Telemetri fra NA7Q-3 - info
Mic-E-melding: En route
Sted: 46°10.22' N 123°34.42' W - lokator CN86FE10DV - vis på kart
15.1 km vest peiling 256° fra Cathlamet, Wahkiakum County, Washington, United States [?]
19.9 km øst peiling 96° fra Astoria, Clatsop County, Oregon, United States
92.0 km nordvest peiling 310° fra Vancouver, Clark County, Washington, United States
100.0 km nordvest peiling 316° fra Portland, Multnomah County, Oregon, United States
Siste posisjon: 2024-02-24 21:32:48 UTC (8d 3h16m siden)
2024-02-24 13:32:48 PST lokaltid i/på Cathlamet, United States [?]
Siste telemetri: 2024-03-04 00:41:18 UTC (7m56s siden)
2024-03-03 16:41:18 PST lokaltid i/på Cathlamet, United States [?]
Høyde: 39 m
Verdier: Battery: 13.390 V (TLM: 13.390 EQN: 0,1,0)
Solar: 14.780 V (TLM: 14.780 EQN: 0,1,0)
Amps: 0.510 A (TLM: 0.510 EQN: 0,1,0)
Watts: 7 W (TLM: 7 EQN: 0,1,0)
Temp: 42 F (TLM: 42 EQN: 0,1,0)
Denne siden viser telemetridata samlet inn og sendt av APRS-stasjoner. Telemetri inneholder målinger av variabler som f. eks. temperatur og spenning, og tilstander til brytere, releer og andre variabler som bare har to tilstander (av/på, åpen/lukket, sann/usann).
User guide · FAQ · Blogg · Diskusjonsforum · Om å lenke til aprs.fi · AIS-nettsteder · Tjenestestatus · Databasestatistikk · Annonsere på aprs.fi · Tekniske opplysninger · API · Endringslogg · Planlagte endringer · Heder og ære · Tjenestevilkår · iPhone/iPad APRS