Telemetri - kart · info · telemetri · vær · rådata · status · beacons · meldinger · nyheter · søk · i bevegelse · brukerkontoen min
Det går an å søke med jokertegn (*?) bak et prefiks. Eksempel: VK*
Telemetri fra N9MEA-8 - info
Kommentar: N9MEA-8 W3,WIn LILY, WI UIDIGI 1.9B3
Sted: 45°14.48' N 88°54.62' W - lokator EN55NF07SW - vis på kart
22.0 km nordøst peiling 59° fra Antigo, Langlade County, Wisconsin, United States [?]
36.7 km syd peiling 181° fra Crandon, Forest County, Wisconsin, United States
106.6 km nordvest peiling 319° fra Green Bay, Brown County, Wisconsin, United States
115.6 km nord peiling 340° fra Appleton, Outagamie County, Wisconsin, United States
Siste posisjon: 2024-03-04 02:39:51 UTC (5m22s siden)
2024-03-03 20:39:51 CST lokaltid i/på Antigo, United States [?]
Siste telemetri: 2023-08-08 23:57:44 UTC (208d 2h47m siden)
2023-08-08 18:57:44 CDT lokaltid i/på Antigo, United States [?]
Verdier: Channel 1: 615 (TLM: 615 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 450 (TLM: 450 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Denne siden viser telemetridata samlet inn og sendt av APRS-stasjoner. Telemetri inneholder målinger av variabler som f. eks. temperatur og spenning, og tilstander til brytere, releer og andre variabler som bare har to tilstander (av/på, åpen/lukket, sann/usann).
User guide · FAQ · Blogg · Diskusjonsforum · Om å lenke til aprs.fi · AIS-nettsteder · Tjenestestatus · Databasestatistikk · Annonsere på aprs.fi · Tekniske opplysninger · API · Endringslogg · Planlagte endringer · Heder og ære · Tjenestevilkår · iPhone/iPad APRS