Telemetri - kart · info · telemetri · vær · rådata · status · beacons · meldinger · nyheter · søk · i bevegelse · brukerkontoen min
Det går an å søke med jokertegn (*?) bak et prefiks. Eksempel: VK*
Telemetri fra IU1KBL-10 - info
Kommentar: WX3in1Plus2.0 CISAR Genova
Sted: 44°18.15' N 7°47.75' E - lokator JN34VH52LO - vis på kart
137.3 m vest peiling 278° fra Frabosa Sottana, Provincia di Cuneo, Piedmont, Italy [?]
1.9 km nordvest peiling 332° fra Frabosa Soprana, Provincia di Cuneo, Piedmont, Italy
85.8 km syd peiling 174° fra Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
91.2 km vest peiling 263° fra Genova, Province of Genoa, Liguria, Italy
Siste posisjon: 2024-02-24 11:02:38 UTC (8d 15h48m siden)
2024-02-24 12:02:38 CET lokaltid i/på Frabosa Sottana, Italy [?]
Siste telemetri: 2024-02-24 11:03:33 UTC (8d 15h47m siden)
2024-02-24 12:03:33 CET lokaltid i/på Frabosa Sottana, Italy [?]
Prosjekt: Telemetry IU1KBL-10
Verdier: Vin: 13.950 Volt (TLM: 186 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 100 Pcnt (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Temp: 9 C (TLM: 146 EQN: 0,0.5,-64)
Bit-tilstander:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Denne siden viser telemetridata samlet inn og sendt av APRS-stasjoner. Telemetri inneholder målinger av variabler som f. eks. temperatur og spenning, og tilstander til brytere, releer og andre variabler som bare har to tilstander (av/på, åpen/lukket, sann/usann).
User guide · FAQ · Blogg · Diskusjonsforum · Om å lenke til aprs.fi · AIS-nettsteder · Tjenestestatus · Databasestatistikk · Annonsere på aprs.fi · Tekniske opplysninger · API · Endringslogg · Planlagte endringer · Heder og ære · Tjenestevilkår · iPhone/iPad APRS