Telemetri - kart · info · telemetri · vær · rådata · status · beacons · meldinger · nyheter · søk · i bevegelse · brukerkontoen min
Det går an å søke med jokertegn (*?) bak et prefiks. Eksempel: VK*
Telemetri fra DL8LAB-12 - info
Kommentar: LoRa i-Gate by Ricardo (CD2RXU)
Sted: 54°30.95' N 9°28.46' E - lokator JO44RM63WT - vis på kart
588.0 m vest peiling 261° fra Schuby, Schleswig-Holstein, Germany [?]
1.9 km nord peiling 342° fra Hüsby, Schleswig-Holstein, Germany
112.7 km nord peiling 342° fra Hamburg, Hamburg, Germany
113.1 km nord peiling 339° fra Wandsbek, Hamburg, Germany
Siste posisjon: 2024-02-13 20:09:24 UTC (19d 5h26m siden)
2024-02-13 21:09:24 CET lokaltid i/på Schuby, Germany [?]
Siste telemetri: 2023-01-26 13:19:01 UTC (402d 12h17m siden)
2023-01-26 14:19:01 CET lokaltid i/på Schuby, Germany [?]
Prosjekt: MiniWX Project
Verdier: RSSI: -91 dbm (TLM: 91 EQN: 0,-1,0)
VBAT: 3.500 V (TLM: 350 EQN: 0,0.01,0)
Denne siden viser telemetridata samlet inn og sendt av APRS-stasjoner. Telemetri inneholder målinger av variabler som f. eks. temperatur og spenning, og tilstander til brytere, releer og andre variabler som bare har to tilstander (av/på, åpen/lukket, sann/usann).
User guide · FAQ · Blogg · Diskusjonsforum · Om å lenke til aprs.fi · AIS-nettsteder · Tjenestestatus · Databasestatistikk · Annonsere på aprs.fi · Tekniske opplysninger · API · Endringslogg · Planlagte endringer · Heder og ære · Tjenestevilkår · iPhone/iPad APRS