Telemetri - kart · info · telemetri · vær · rådata · status · beacons · meldinger · nyheter · søk · i bevegelse · brukerkontoen min
Det går an å søke med jokertegn (*?) bak et prefiks. Eksempel: VK*
Telemetri fra DB0VOX - info
Kommentar: Fernmeldeturm
Sted: 49°25.56' N 11°02.34' E - lokator JN59MK42QF - vis på kart
1.9 km nordøst peiling 57° fra Stein bei Nürnberg, Bavaria, Germany [?]
3.2 km sydvest peiling 221° fra Nuremberg, Bavaria, Germany
118.3 km nord peiling 5° fra Augsburg, Regierungsbezirk Schwaben, Bavaria, Germany
Siste posisjon: 2024-02-27 14:07:45 UTC (21m28s siden)
2024-02-27 15:07:45 CET lokaltid i/på Stein bei Nürnberg, Germany [?]
Siste telemetri: 2024-02-27 14:11:36 UTC (17m37s siden)
2024-02-27 15:11:36 CET lokaltid i/på Stein bei Nürnberg, Germany [?]
Prosjekt: Aprx v2.9.0-28-g13c6e79
Verdier: Avg 10m: 0.132 Rx Erlang (TLM: 26.300 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.004 Tx Erlang (TLM: 0.800 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 123 count/10m (TLM: 123 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 18 count/10m (TLM: 18 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 4 count/10m (TLM: 4 EQN: 0,1,0)
Denne siden viser telemetridata samlet inn og sendt av APRS-stasjoner. Telemetri inneholder målinger av variabler som f. eks. temperatur og spenning, og tilstander til brytere, releer og andre variabler som bare har to tilstander (av/på, åpen/lukket, sann/usann).
User guide · FAQ · Blogg · Diskusjonsforum · Om å lenke til aprs.fi · AIS-nettsteder · Tjenestestatus · Databasestatistikk · Annonsere på aprs.fi · Tekniske opplysninger · API · Endringslogg · Planlagte endringer · Heder og ære · Tjenestevilkår · iPhone/iPad APRS