Telemetri - kart · info · telemetri · vær · rådata · status · beacons · meldinger · nyheter · søk · i bevegelse · brukerkontoen min
Det går an å søke med jokertegn (*?) bak et prefiks. Eksempel: VK*
Telemetri fra WD7LEE-1 - info
Kommentar: Leelanau County, Mi EOC
Sted: 44°59.63' N 85°41.35' W - lokator EN74DX78HM - vis på kart
6.4 km sydøst peiling 120° fra Leland, Leelanau County, Michigan, United States [?]
23.8 km nord peiling 350° fra Greilickville, Leelanau County, Michigan, United States
26.2 km nord peiling 348° fra Traverse City, Grand Traverse County, Michigan, United States
136.0 km sydøst peiling 127° fra Escanaba, Delta County, Michigan, United States
Siste posisjon: 2023-11-22 20:19:47 UTC (6d 18h16m siden)
2023-11-22 15:19:47 EST lokaltid i/på Leland, United States [?]
Siste telemetri: 2022-07-13 06:21:51 UTC (504d 8h14m siden)
2022-07-13 02:21:51 EDT lokaltid i/på Leland, United States [?]
Verdier: Channel 1: 137 (TLM: 137 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 96 (TLM: 96 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 999 (TLM: 999 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 318 (TLM: 318 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 194 (TLM: 194 EQN: 0,1,0)
Bit-tilstander:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denne siden viser telemetridata samlet inn og sendt av APRS-stasjoner. Telemetri inneholder målinger av variabler som f. eks. temperatur og spenning, og tilstander til brytere, releer og andre variabler som bare har to tilstander (av/på, åpen/lukket, sann/usann).
User guide · FAQ · Blogg · Diskusjonsforum · Om å lenke til aprs.fi · AIS-nettsteder · Tjenestestatus · Databasestatistikk · Annonsere på aprs.fi · Tekniske opplysninger · API · Endringslogg · Planlagte endringer · Heder og ære · Tjenestevilkår · iPhone/iPad APRS