Telemetri - kart · info · telemetri · vær · rådata · status · beacons · meldinger · nyheter · søk · i bevegelse · brukerkontoen min
Det går an å søke med jokertegn (*?) bak et prefiks. Eksempel: VK*
Telemetri fra IZ7BOJ-15 - info
Kommentar: Experimental Lora UHF Igate - 433.775MHz - BW125KHz - SF=12
Sted: 41°16.18' N 16°25.31' E - lokator JN81FG04OR - vis på kart
637.7 m sydøst peiling 122° fra Trani, Provincia di Barletta - Andria - Trani, Apulia, Italy [?]
7.5 km nordvest peiling 294° fra Bisceglie, Provincia di Barletta - Andria - Trani, Apulia, Italy
39.7 km nordvest peiling 295° fra Bari, Provincia di Bari, Apulia, Italy
111.3 km nordvest peiling 323° fra Taranto, Provincia di Taranto, Apulia, Italy
Siste posisjon: 2023-05-02 12:52:02 UTC (306d 13h23m siden)
2023-05-02 14:52:02 CEST lokaltid i/på Trani, Italy [?]
Siste telemetri: 2023-02-11 12:59:02 UTC (386d 13h16m siden)
2023-02-11 13:59:02 CET lokaltid i/på Trani, Italy [?]
Verdier: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Denne siden viser telemetridata samlet inn og sendt av APRS-stasjoner. Telemetri inneholder målinger av variabler som f. eks. temperatur og spenning, og tilstander til brytere, releer og andre variabler som bare har to tilstander (av/på, åpen/lukket, sann/usann).
User guide · FAQ · Blogg · Diskusjonsforum · Om å lenke til aprs.fi · AIS-nettsteder · Tjenestestatus · Databasestatistikk · Annonsere på aprs.fi · Tekniske opplysninger · API · Endringslogg · Planlagte endringer · Heder og ære · Tjenestevilkår · iPhone/iPad APRS