Telemetri - kart · info · telemetri · vær · rådata · status · beacons · meldinger · nyheter · søk · i bevegelse · brukerkontoen min
Det går an å søke med jokertegn (*?) bak et prefiks. Eksempel: VK*
Telemetri fra IZ7BOJ-1 - info
Kommentar: Solar digipeater Aprspuglia
Sted: 40°59.80' N 16°22.54' E - lokator JN80EX59BE - vis på kart
13.5 km nordøst peiling 49° fra Poggiorsini, Provincia di Bari, Apulia, Italy [?]
16.0 km sydvest peiling 216° fra Ruvo di Puglia, Provincia di Bari, Apulia, Italy
42.1 km vest peiling 252° fra Bari, Provincia di Bari, Apulia, Italy
92.3 km nordvest peiling 309° fra Taranto, Provincia di Taranto, Apulia, Italy
Siste posisjon: 2024-03-03 16:26:09 UTC (9h12m siden)
2024-03-03 17:26:09 CET lokaltid i/på Poggiorsini, Italy [?]
Siste telemetri: 2021-11-28 11:06:47 UTC (826d 14h31m siden)
2021-11-28 12:06:47 CET lokaltid i/på Poggiorsini, Italy [?]
Prosjekt: Aprx v2.9.1-2-g2c84448
Verdier: Avg 10m: 0.034 Rx Erlang (TLM: 6.800 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.041 Tx Erlang (TLM: 8.200 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 23 count/10m (TLM: 23 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 7 count/10m (TLM: 7 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 24 count/10m (TLM: 24 EQN: 0,1,0)
Denne siden viser telemetridata samlet inn og sendt av APRS-stasjoner. Telemetri inneholder målinger av variabler som f. eks. temperatur og spenning, og tilstander til brytere, releer og andre variabler som bare har to tilstander (av/på, åpen/lukket, sann/usann).
User guide · FAQ · Blogg · Diskusjonsforum · Om å lenke til aprs.fi · AIS-nettsteder · Tjenestestatus · Databasestatistikk · Annonsere på aprs.fi · Tekniske opplysninger · API · Endringslogg · Planlagte endringer · Heder og ære · Tjenestevilkår · iPhone/iPad APRS