Telemetri - kart · info · telemetri · vær · rådata · status · beacons · meldinger · nyheter · søk · i bevegelse · brukerkontoen min
Det går an å søke med jokertegn (*?) bak et prefiks. Eksempel: VK*
Telemetri fra IR3DU - info
Kommentar: RADIO CLUB CIME BIANCHE AGORDO BL TRANSPONDER 145.3500 T127.3 / 433.46250 T94.8 - IR3DU MT.1149
Sted: 46°13.51' N 11°58.30' E - lokator JN56XF64OA - vis på kart
1.3 km øst peiling 71° fra Gosaldo, Provincia di Belluno, Veneto, Italy [?]
4.0 km nordøst peiling 33° fra Sagron Mis, Provincia di Trento, Trentino-Alto Adige, Italy
91.6 km nord peiling 343° fra Venice, Provincia di Venezia, Veneto, Italy
115.8 km nordøst peiling 40° fra Verona, Provincia di Verona, Veneto, Italy
Siste posisjon: 2023-09-30 19:22:13 UTC (20m2s siden)
2023-09-30 21:22:13 CEST lokaltid i/på Gosaldo, Italy [?]
Siste telemetri: 2023-09-30 19:32:28 UTC (9m47s siden)
2023-09-30 21:32:28 CEST lokaltid i/på Gosaldo, Italy [?]
Prosjekt: BY IU3OVK
Verdier: ARDUINO: 5 Volt (TLM: 50 EQN: 0,0.1,0)
BATTERIA: 13.400 Volt (TLM: 67 EQN: 0,0.2,0)
TEMPERATURA: 21.750 C (TLM: 169 EQN: 0,0.25,-20.50000)
Denne siden viser telemetridata samlet inn og sendt av APRS-stasjoner. Telemetri inneholder målinger av variabler som f. eks. temperatur og spenning, og tilstander til brytere, releer og andre variabler som bare har to tilstander (av/på, åpen/lukket, sann/usann).
User guide · FAQ · Blogg · Diskusjonsforum · Om å lenke til aprs.fi · AIS-nettsteder · Tjenestestatus · Databasestatistikk · Annonsere på aprs.fi · Tekniske opplysninger · API · Endringslogg · Planlagte endringer · Heder og ære · Tjenestevilkår · iPhone/iPad APRS