Telemetri - kart · info · telemetri · vær · rådata · status · beacons · meldinger · nyheter · søk · i bevegelse · brukerkontoen min
Det går an å søke med jokertegn (*?) bak et prefiks. Eksempel: VK*
Telemetri fra DL8LAB-9 - info
Kommentar: 70cm LoRa Tracker (OE5BPA) - _Bat.: 4.11V - Cur.: -96mA
Sted: 54°30.95' N 9°28.47' E - lokator JO44RM63WT - vis på kart
579.6 m vest peiling 262° fra Schuby, Schleswig-Holstein, Germany [?]
1.9 km nord peiling 342° fra Hüsby, Schleswig-Holstein, Germany
112.7 km nord peiling 342° fra Hamburg, Hamburg, Germany
113.1 km nord peiling 339° fra Wandsbek, Hamburg, Germany
Siste posisjon: 2024-03-02 18:38:03 UTC (1d 7h4m siden)
2024-03-02 19:38:03 CET lokaltid i/på Schuby, Germany [?]
Siste telemetri: 2022-07-13 15:05:19 UTC (599d 10h36m siden)
2022-07-13 17:05:19 CEST lokaltid i/på Schuby, Germany [?]
Høyde: 0 m
Prosjekt: meine Telemetrie
Verdier: RSSI: -85 dbm (TLM: 85 EQN: 0,-1,0)
VBAT: 3.380 V (TLM: 338 EQN: 0,0.01,0)
Denne siden viser telemetridata samlet inn og sendt av APRS-stasjoner. Telemetri inneholder målinger av variabler som f. eks. temperatur og spenning, og tilstander til brytere, releer og andre variabler som bare har to tilstander (av/på, åpen/lukket, sann/usann).
User guide · FAQ · Blogg · Diskusjonsforum · Om å lenke til aprs.fi · AIS-nettsteder · Tjenestestatus · Databasestatistikk · Annonsere på aprs.fi · Tekniske opplysninger · API · Endringslogg · Planlagte endringer · Heder og ære · Tjenestevilkår · iPhone/iPad APRS